IMPROVEMENT: Synchronizace na více účtů
Jde o to že v současné verzi můžu synchronizovat jen všechny účty na jednu synchro adresu. Pokud ovšem budu mít soukromý účet a firemní účet na který budu chtít aby na něj manželka neviděla a zároveň budu chtít mít společný účet na který mají vidět oba dva mám v současné verzi smůlu, protože žena bude muset mít můj synchro účet a heslo a tím pádem bude moct resp muset synchronizovat všechny účty.
Lépe by bylo mít možnost použít víc synchro účtů a ke každému možnost vybrat jaké ůčty má synchronizovat. Pavel

2 comments
-
Pavel Moravec commented
ano, v podstatě to jsem myslel. Sice to sám používat nebudu, ale napadlo mě že je to dobrá možnost jak z toho udělat rodinou aplikaci. Když to zjednoduším pro příklad Otec bude mít firemní účet, plus bude mít přístup k rodinnému účtu, matka bude mít přístup k rodinnému účtu... Synchronizovat tedy bude otec svůj firemní účet a zároveň rodinný účet, matka bude moct synchronizovat a uvidí pouze rodinný účet....
-
Nevim jestli to chapu dobre, ale predpokladam ze mate na mysli moznost nasdilet nejaky svuj ucet nekomu jinemu a naopak. Pokud mate na mysli toto, pak ano, je to v planu a pokud vse pujde jak ma, tak to bude pristi tyden.